Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
- ,
Untitled Document

.

,


1.

2.

3.

4.

5.

08.02.2018 . () 12 .

.

:  413  
: 06.02.18

Настани

Мар 22 Светски ден за заштита на водите

Апр 7 Светски ден на здравјето

Апр 8 Меѓународен ден на Ромите

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©