Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
“
Untitled Document

, , 2017 . , .

༝ , , .

- , , , . , , , , .

, . , ༝ .

- , . , , , . , , .

- .

 

:  186  
: 05.02.18

Настани

Мар 22 Светски ден за заштита на водите

Апр 7 Светски ден на здравјето

Апр 8 Меѓународен ден на Ромите

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©