Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
ţ: 125 , ȣ
Untitled Document

, (05.02.2018), 12:45 , .
 


...

 

:  201  
: 02.02.18

Настани

Мар 22 Светски ден за заштита на водите

Апр 7 Светски ден на здравјето

Апр 8 Меѓународен ден на Ромите

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©