Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
20- 20- ē
Untitled Document

„ 20- 20- “.

, 25- , , , .

„“ Liquid, „“ „“. , „“ .

„“, , . , ` .

„ “.

, , , , . , .

„ “ , „ “ . , , , , „ 10“, , , , : , , , , , . High Voltage, , . , , , , , , , , , .

:  277  
: 20.01.18

Настани

Мар 22 Светски ден за заштита на водите

Апр 7 Светски ден на здравјето

Апр 8 Меѓународен ден на Ромите

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©