Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
2, 2.2- 3 , 2017-2022
Untitled Document

65 (6) („. “ .53/05, 81/05, 24/07,159/08, 48/10, 124/10, 51/11, 123/12, 93/13, 42/14, 44/15, 129/15 39/16), , 15.01.2018 ,

 1. 2, 2.2- 3 , 2017-2022. , 65
 1. , www.ohrid.gov.mk
 1. 65 (4) 2 2, 2.2- 3 Π , 2017-2022 . : , , . : (), 1 ( ) 2 ( ). , . . .
 1. 15 .

:  1395  
: 16.01.18

Настани

Јан 27 Свети Сава празник на српската заедница

Фев 6 - Годишнина од смртта на Григор Прличев - Културна манифестација: „Прличеви Беседи“ - Патронен празник ОУ „Григор прличев“

Фев 9 Годишнина од смртта на Кирил Прличев

Календар на настани

Актуелни информации

 • Σ


 • 2018

  Информации од урбанистичката сфера

  Информации за даночни обврзници

  Корисни линкови


  360

   

  Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©