Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
2018
Untitled Document

50 1 16 („. ..“ . 5/02) 34 (. . 8/07 1/08), :

2018

  • ȣ (word doc.)
  • (word doc.)
  • (word doc.)

, 2018 , , : , , , , , ; , , , .

II.

.
- , , , , , , , , ,
- , .

III. ȣ

.
. (www.ohrid.gov.mk) . / .
, , 2018 .
, :

-
- ( ) ( )
- / .
- / ( ) .

/ , .
: , , , . .
: . „ “ . 57, 6000 „ 2018 “ .

30 .

IV.

, :

- , ;
- , ;
- , ;
- ;
- ;
- , ;
- ;
- ;
- , ;
- , , , ;
- ;
- ;
- ;
- , ;
- ;
- ;
- ;
- ;
- , ;
- ;
- ;
-
- .

/ , 2018 .

V.

.
(www.ohrid.gov.mk).
/ 2018 .

VI.

. 046 262 492/262 493 ( ).

:  1446  
: 15.01.18

Настани

Окт 18 Патронен празник на ОУТУ „Ванчо Питошески“

Окт 23 Ден на македонската револуционерна борба

Ное 7 Ден на ослободувањето на Охрид

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©