Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации


360

::
Untitled Document

„ 20- 20- “, , „“, „ “ „“ . .

, . .

, , 20:00 , .

„ 20- 20- “. , 7- , , 13-, 19- , .

:  151  
: 05.01.18

Настани

Јан 19 Богојавление - Водици

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©