Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Σ
Untitled Document

e , .
o , . 50% 01.07 31.12.2017 .

:

, 31.01.2018 .

: www.ohrid.gov.mk

:  451  
: 04.01.18

Настани

Мар 20 Патронен празник на ОУ Живко Чинго

Мар 22 Светски ден за заштита на водите

Апр 7 Светски ден на здравјето

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©