Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации


360

::
Untitled Document

, 2018 , . , -.

  2018 , ,   2018 2020 ,   , ,   , , , , 2018 - 2020 ,   2018 - 2020 , ,   , , , ,   ,   ,   , 2018 - 2020 ,   2018 - 2020 ,   2018 - 2020 , 2018 - 2020 ,   2018 - 2020 ,   2018 - 2020   2018 - 2020 .  

  2018 ,   2018 , ̣τ ń , , , , . ̣ ,   ,  τ ,    , . .

 

:  334  
: 29.12.17

Настани

Јан 19 Богојавление - Водици

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©