Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации


360

::
: 20- 20- -
Untitled Document
Highslide JS
20- 20- - ...

 

... (pdf)

„ 20- 20- - “ 20- 2017 20- 2018 .

, . , , , . , . , .

, 5 . ༠ , , .

„ “, , „ “ - , , , , . „ “, , „ “ . , , , ğ, .- 31.12.2017 ( 21:00-01:00 )
- 01.01.2018 ( 21-22:15 )
- 02.01.2018 ( 21-22:15 )
- 07.01.2018 ( 21-22:15 )
- 13.01.2018 ( 21-22:15 )
- 19.01.2018 ( 21-22:15 )

- . : 30 31.12.2017 , 04. 13 18.01.2018 20:00

:

- „“
- 1 -
- 2 -
- 3 - . -
- 4 -

: (pdf)

:  2391  
: 27.12.17

Настани

Јан 19 Богојавление - Водици

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©