Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
T
Untitled Document

39 (. ̓ .5/2002) 26 (. .8/2007), :


T

29.12.2017 () 10,00 .
.
:

͠

 1. 2018 .
 2. 2018 .
 3. 2018 2020 .
 4. 2018 .
 5. 2018 .
 6. 2018 .
 7. 2018 .
 8. 2018 .
 9. 2018 .
 10. 2018 - 2020 .
 11. 2018 - 2020 .
 12. 2018 .
 13. 2018 .
 14. 2018 .
 15. 2018 .
 16. 2018 .
 17. 2018 .
 18. 2018 .
 19. , 2018 - 2020 .
 20. 2018 - 2020 .
 21. 2018 - 2020 .
 22. 2018 - 2020 .
 23. 2018 - 2020 .
 24. 2018 - 2020 .
 25. 2018 - 2020 .
 26. 2018 .
 27. 2018 .
 28. 2018 .
 29. ̣τ ń 2018 .
 30. τ - 2018 .
 31. 2018 .
 32. τ - 2018 .
 33. τ 2018 .
 34. τ 2018 .
 35. ̣ .
 36. 2018 .
 37. τ - 2018 .
 38. 2018 .
 39. τ - 2018 .
 40. .:  1325  
: 25.12.17

Настани

Сеп 28 Меѓународен ден на Бошњаците

Окт 6 Годишнина од смртта на Цар Самоил

Окт 7 Европски ден на туризмот

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©