Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации


360

::
Untitled Document

, - !!

, , ,    .

       , 29-   „ 20- 20- “.

 City Palace    18:00 , . - , , .

 075/45 32 94  > od20do20oh@gmail.com  

:  153  
: 25.12.17

Настани

Јан 19 Богојавление - Водици

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©