Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации


360

::
20- 20- - ē
Untitled Document

, 20- 20- - ē.

, ğ.

20- 20- .

- 30 , . . , , , , , .

, .

- , . ğ , . , , .

20- 20- - ē , 23- , 2017, . , , . , .

:  226  
: 22.12.17

Настани

Јан 19 Богојавление - Водици

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©