Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации


360

::
ȣ 20 20 ē
Untitled Document

, , “ 20 20 “, , . , .

- , . , .
  , , “ “, „ “ . , , .

, 20% , , , . , . 2018 .

:  374  
: 20.12.17

Настани

Јан 19 Богојавление - Водици

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©