Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации


360

::
Ō Σ 2017
Untitled Document

, ,       J 04/2017 2017   :
213

  :

 - 100% 01.11.2016 31.10.2017 , (, / ) ( ) 700 , 700

  -   60% 01.11.2016 31.10.2017 , (, / ) ( ) 700 700
     - 300.000 20  
     - 10 50%


  

     - 1 150
    - 1 50
    - 1 80

  .

    , .
.

28.12.2017 .
.
  . 02 3097-460 , www.ipardpa.gov.mk   046-230-175   .  

 

:  160  
: 18.12.17

Настани

Јан 19 Богојавление - Водици

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©