Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации


360

::
“
Untitled Document

16. 12 2017 () 09-13 . „ “- „ “ . „ “ „ “ . „ “, . „ “ .

, „ “ „ “ .

:  139  
: 15.12.17

Настани

Јан 19 Богојавление - Водици

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©