Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации


360

::
TA
Untitled Document

39 („. “ .5/2002) 26 („. “ .8/2007), :


TA

21.12.2017 () 09,00 .
.
:

͠

3-

 1. ̣ „” .
 2. ̣ „” .
 3. „ ” .
 4. „ ” .
 5. „ ” .
 6. „ ” .
 7. .
 8. .
 9. „ ” .
 10. „ ” .
 11. „ ” .
 12. „ ” .
 13. „ ” .
 14. „ ” .
 15. „ ” .
 16. „ ” .
 17. „ ” .
 18. „ ” .
 19. 2017 .

:  425  
: 14.12.17

Настани

Јан 19 Богојавление - Водици

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©