Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации


360

::
2018
Untitled Document

. 14 28.12.2017 .

. .57 .


;
- 10000
- 6000
- 4000


:


. , .


.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------2018


1.
2.
3.
4.
,
,


----------------- 2017
---------------------

:  361  
: 14.12.17

Настани

Јан 19 Богојавление - Водици

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©