Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
-
Untitled Document

(. .53/05, 81/05, 24/07, 159/08, 48/10, 124/10, 51/11, 123/12, 93/13, 42/14, 44/15, 129, 15 39/16 ) - ( 1 .21-3867)

:

:
, .“ “ .8 ,
, ,

:
1 y = 7493374; x = 4653180
T2 y = 7493477; x = 4653312
T3 y = 7493449; x = 4653375
T4 y = 7493377; x = 4653393
T5 y = 7493316; x = 4653460
T6 y = 7493282; x = 4653539
T7 y = 7493216; x = 4653542
T8 y = 7493151; x = 4653483
T9 y = 7493153; x = 4653378
T10y = 7493260; x = 4653163


1 y = 7493150; x = 4563100
T2 y = 7493800; x = 4563100
T3 y = 7493800; x = 4563100
T4 y = 7493150; x = 4563800

:
, ...,

, .“ “ .8 ,
, ,

:
2, 3, ; 3.2 ,, , „ “ (. .80/09 36/12).

:
,, , 25 30m3/h.

15 , 10,00 16,00 , 046/262 492.

, , www.ohrid.gov.mk

30 , , .„ “ . 57, 6000 ( ).

:  1242  
: 13.12.17

Настани

Јун 29 Меѓународен филмски фестивал

Јул 3 Свети Наум Охридски Чудотворец

Јул 6 Годишнина од формирањето на првата востаничка чета во с. Велгошти

Календар на настани

Актуелни информации


Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©