Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации


360

::
Σ ȣȣ
Untitled Document

.

:
- ,
- 240 VII/1 ,
- , ,
- ,
- : (TOEFL iBT) - 45 , (IELTS) - 3.5 , (Cambridge English: Preliminary) - , (Business English Certificat: Preliminary) - (BULATS) - 40 , a : (TOEFL iBT) - 30 , (IELTS) - 3 , () (Cambridge English) (BULATS) - 20
- .

:
- „ “
- „ “
- „ “
- „ “
- „“
- ̣ „“

11.12.2017 15:00 , „ “.

, 07.12.2017

:  104  
: 07.12.17

Настани

Јан 19 Богојавление - Водици

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©