Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации


360

::
ȣ
Untitled Document

, , , , . , , , .

- , , , . . , . . , . , .

. - . - . . - .

- . , , . - . - .

.- .

- . , .

. 25 , , .

„ “.

:  442  
: 09.12.17

Настани

Јан 19 Богојавление - Водици

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©