Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Untitled Document

8 Г (3 3) 07.12.2017 ().

.. . 06.12.2017 , 15 . 3+1.

046 262 493 .198 070 334 604.

:  1303  
: 01.12.17

Настани

Окт 23 Ден на македонската револуционерна борба

Ное 7 Ден на ослободувањето на Охрид

Ное 22 Ден на албанската азбука

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©