Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

Јавен оглас

Линкови

::
A - . ȓ
Untitled Document

- „. “ 2017 .


16 18 .07-3394/6 28.10.2011 , :

           
    -
   „. “

8- - „. “,     - „. “ 2017 .

,       ,   , .

  , , .

. , .

  „. “ .       

30 - 2017 .

.

  : . „ “ .57, ( : - „. “).                                                                

,
-


18 .07-3394/6 28.10.2011 , , :

ʠ Π ͠ ʠ Ӡ Р
Š
Ҡ „. “

8- - „. “,   - „. “ 2017 .

, .

, , .

: .

.

30- 2017 .

.
: .„ “ .57, ( „ „. “),

:  161  
: 15.11.17

Настани

Ное 22 Ден на албанската азбука

Ное 29 Меѓународен ден на децата

Дек 3 Светски ден на лицата со хендикеп

Календар на настани

Актуелни информации

A - . ȓ

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©