Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации


360

::
ȣ ȣȣ
Untitled Document

  ,  ,     ,       .

, a     ,    , -  .

. ,   -   ӄ .

    .

      ̣   -  .

:  796  
: 10.11.17

Настани

Јан 19 Богојавление - Водици

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Јан 21 Годишнина од смртта на Коста Абраш

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©