Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
ȣ 4- 1.1 .1445/1, ..ţ
Untitled Document

65 (6) (. .53/05, 81/05, 24/07, 159/08, 48/10, 124/10, 51/11, 123/12, 93/13, 42/14, 44/15, 129/15 39/16), , , 02.11.2017.

  1. 4- ࠠ 1.1 .1445/1, .., 65 .
  2. 4- ࠠ 1.1 .1445/1, .., : ,
  3. 4- ࠠ 1.1 .1445/1, .., , ,
  4. : (, , , / ).
  5. /:www.ohrid.gov.mk
  6. 15 .

:  1341  
: 08.11.17

Настани

Сеп 28 Меѓународен ден на Бошњаците

Окт 6 Годишнина од смртта на Цар Самоил

Окт 7 Европски ден на туризмот

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©