Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации


360

::
7.1.113 11099, 7, 7.1 2
Untitled Document

65 (6) („. “ .53/05, 81/05, 24/07, 159/08, 48/10, 124/10, 51/11, 123/12, 93/13, 42/14, 44/15, 129/15 39/16), , 01.11.2017 ,

  1. 7.1.113 11099, 7, 7.1 2, , , 65 .
  1. , www.ohrid.gov.mk
  1. 65 (4) 2 7.1.113 11099, 7, 7.1 2, , : , . o a : 1( ). , . . .
  1. 15 .

:  190  
: 08.11.17

Настани

Јан 19 Богојавление - Водици

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©