Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Untitled Document

65 (6) („. “ .53/05, 81/05,24/07, 159/08, 48/10, 124/10, 51/11, 123/12, 93/13, 42/14, 44/15, 129/15 39/16), , , 30.10.2017

 1. ,, , 65 .
 2. , , :
 3. , , ,
 4. : (, , , / ).
 5. /:www.ohrid.gov.mk
 6. 15 .

:  1513  
: 08.11.17

Настани

Јан 27 Свети Сава празник на српската заедница

Фев 6 - Годишнина од смртта на Григор Прличев - Културна манифестација: „Прличеви Беседи“ - Патронен празник ОУ „Григор прличев“

Фев 9 Годишнина од смртта на Кирил Прличев

Календар на настани

Актуелни информации

 • Σ


 • 2018

  Информации од урбанистичката сфера

  Информации за даночни обврзници

  Корисни линкови


  360

   

  Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©