Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации


360

::
Untitled Document

, , , 7.- . .

- , , , . - , , .

, 堠 . .

, , , , . , 蠠 . , , .

, , , , - .

:  167  
: 07.11.17

Настани

Јан 19 Богојавление - Водици

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©