Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации


360

::
Untitled Document

- , , 5 , „ " .

- „ “ 04.09 31.10.2017 , „ ". 31.10.2017 . . , „ “, :
:

  • ռ SM 626 : 004503
  • Pionir DVD : 004501
  • LTE - G Class : 003225
  • Sony DSC - W800B : 004507
  • LED TV : 003240

: 046/ 250-778.

:  207  
: 02.11.17

Настани

Јан 19 Богојавление - Водици

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Јан 21 Годишнина од смртта на Коста Абраш

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©