Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации


360

::
Untitled Document

, . , , , , 23 .

, , , . .

: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , .

:  386  
: 01.11.17

Настани

Јан 19 Богојавление - Водици

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©