Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
: Ȍ ȌA
Untitled Document

.

:


-   7.000,00   , IX
-   5.000,00 , VII, ӄ   
-   3.000,00 , VIII , . . ,


:


-  7.000,00   ,III , ,    
-  5.000,00 , III  , ӄ   
-  3.000,00 , II , ӄ     
   

  , .     , 8.00 16.00 .

 

: www.ohrid.gov.mk

:  800  
: 03.10.17

Настани

Мар 20 Патронен празник на ОУ Живко Чинго

Мар 22 Светски ден за заштита на водите

Апр 7 Светски ден на здравјето

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©