Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации


360

::
Untitled Document

.69 ( .. . 53/05, 81/05, 24/07, 159/08, 83/09, 48/10, 51/11, 123/12 , 93/13, 42/14, 44/15, 129/15 39/16) , ( .. . 147/08),

1. GP 1 4 .2509/1, 2510/2, 25/1, 2542,2522, 2523, 2524, 2549, 2550, 2551, 2552, 2553, 2554, 2557, 2558,2559 2560/5, , .

, GP 1 4 .2509/1, 2510/2, 25/1, 2542,2522, 2523, 2524, 2549, 2550, 2551, 2552, 2553, 2554, 2557, 2558,2559 2560/5, , .

2. 8 - 16 򠠠 ༝ 26.09.2017 . 25.10.2017 .

3. 20.10.2017. , 12 .

4. 30

, , . .57 .

: www.ohrid.gov.mk

:  481  
: 25.09.17

Настани

Јан 19 Богојавление - Водици

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©