Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Untitled Document

39 (. ̓ .5/2002) 26 (. .8/2007), :29.09.2017 () 11,00 .
.
:

͠

73- 74-

 1. - ӄ - 2016/2017 .
 2. - ӄ 2016/2017 .
 3. - ӄ. - 2016/2017 .
 4. - ӄ - - 2016/2017 .
 5. - ӄ - 2016/2017 .
 6. - ӄ . 2016/2017 .
 7. - ӄ . 2016/2017 .
 8. - ӄ. . 2016/2017 .
 9. - ӄ - 2016/2017 .
 10. - ӄ. - 2016/2017 .
 11. - ӄ. 輓 - 2016/2017 .
 12. - ք. 2016/2017 .
 13. - ӄ - 2016/2017 .
 14. ӄ 2017/2018 .
 15. ӄ 2017/2018 .
 16. ӄ. - 2017/2018 .
 17. ӄ - 2017/2018 .
 18. ӄ 2017/2018 .
 19. ӄ . 2017/2018 .
 20. ӄ . 2017/2018 .
 21. ӄ. . 2017/2018 .
 22. ӄ - 2017/2018 .
 23. ӄ. - 2017/2018 .
 24. ӄ. 輓 - 2017/2018 .
 25. ք. - 2017/2018 .
 26. ӄ - 2017/2018 .
 27. Σӄ - 2017/2018 .
 28. 2016/2017 .
 29. Ä 2017/2018 .
 30. 4.
 31. a 2017 .
 32. 2017 .
 33. 2017 - 2019 .
 34. 2017 2019 .
 35. 2017 - 2019 .
 36. 2017 - 2019 .
 37. 2017 - 2019 .
 38. 2017 - 2019 .
 39. 2017 .
 40. 2017 .
 41. .
 42. ..2992 4.: www.ohrid.gov.mk

:  1292  
: 25.09.17

Настани

Окт 18 Патронен празник на ОУТУ „Ванчо Питошески“

Окт 23 Ден на македонската револуционерна борба

Ное 7 Ден на ослободувањето на Охрид

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©