Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
J A ȣ 9, 9.1, 2 - 1
Untitled Document

24 (. ̓ .51/05, 137/07, 91/09, 124/10, 18/11, 53/11, 144/12, 55/13, 163/13 42/14) 123 (. ̓ .199/14) .19-5176/ 14.09.2018 .


A ȣ 9, ʠ 9.1, 2 - 1, , 2013 2018

1. 9, 9.1 2 - 1, , 9.15 :
- ,
-
- , , ,

2. 21.09.2017 - 04.10.2017 .

3. 27.09.2017 () 12.00 .

4. .

5. j .

6. , 29 .

: www.ohrid.gov.mk

:  1366  
: 19.09.17

Настани

Дек 21 Ден на настава на турски јазик

Дек 21 Патронен празник на ОУ „Кочо Рацин“

Дек 31 Дочек на Нова Година

Календар на настани

Актуелни информации

------------------------------


------------------------------2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©