Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

Јавен оглас

Линкови

::
A ȣ
Untitled Document

35 (. .199/14, 44/15, 193/14, 31/16 163/16) O . 19-5004/4 12.09.2017 , ,


A ȣ
12 12.1- 1, , 2016-2021

12 12.1- 1, , 2016-2021, .. 07/16 2017, - .

1. : .,, “ , .,,8 “ , .,, “ .,, “ . 1.013 .
2. 18.09.2017 29.09.2017 .
3. 21.09.2017 . 12.00 .
4. .
5. 14 16 .
6. , , .

: www.ohrid.gov.mk

:  252  
: 18.09.17

Настани

Ное 7 Ден на ослободувањето на Охрид

Ное 22 Ден на албанската азбука

Ное 29 Меѓународен ден на децата

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©