Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Untitled Document

, , , (platanus orientalis) „“ „ “ , (platanus orientalis) „“ , 24 , , ..2479/1 ..2480 , .. 2487, 2486/1, 2486/2, 2497/2, 2497/3, 3491 2492 .

: www.ohrid.gov.mk

:  416  
: 12.09.17

Настани

Мај 31 Светски ден на борба против пушењето

Јун 5 Ден на екологијата

Јун 21 Ден на Охридското езеро

Календар на настани

Актуелни информации

1000 ȣ


Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©