Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
ȣ
Untitled Document

( . 66/2004, 139/2008 , 99/2009, 149/2014 150/2015)   05.09.2017 .    06.09.2017     , , , , , , , 7 , , , , , .         
                                                                       


 
                                                                                   
                                                                     

 

: www.ohrid.gov.mk

:  229  
: 04.09.17

Настани

Фев 27 Годишнина од смртта на Марко Бошњаков

Мар 7 Ден на албанската просвета

Мар 8 Меѓународен ден на жената

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©