Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
2013
Untitled Document

, 2013. .

. , . .  

.

: www.ohrid.gov.mk

:  1267  
: 04.09.17

Настани

Авг 23 Меѓународен хорски фестивал

Авг 25 Охрид фест„Охридски трубадурии“

Сеп 8 Ден на независноста на Република Македонија

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©