Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации


360

::
Ō -
Untitled Document

  - , , - . ,   .

- -     . , . , - .

,   , .

 

: www.ohrid.gov.mk

:  264  
: 01.09.17

Настани

Јан 19 Богојавление - Водици

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©