Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации


360

::
Untitled Document

39 (. ̓ .5/2002) 26 (. .8/2007), :
 
07.09.2017 () 11,00 .
.

  :


           
 
  


 
1. .
 
2. .
 
3. (platanus orientalis) , (platanus orientalis) .
 
4. 24 .
 
5. .
 
6. ..2479/1 ..2480 .
 
 

                                                                                          
                                                                                                              
                                                                                                       

 

: www.ohrid.gov.mk

:  272  
: 01.09.17

Настани

Јан 19 Богојавление - Водици

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©