Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Untitled Document

, , , , (02.09.2017) .02.09.2017


09:00
11:30 ,
12:10
12:20 -
12:30 -

: www.ohrid.gov.mk

:  366  
: 31.08.17

Настани

Мар 22 Светски ден за заштита на водите

Апр 7 Светски ден на здравјето

Апр 8 Меѓународен ден на Ромите

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©