Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
5- .6353/1, .6335, . 6336, .6337, .6338, . 6339 4,
Untitled Document

65 (6) („. “ . 53/05, 81/05, 24/07,159/08, 48/10, 124/10, 51/11, 123/12, 93/13, 42/14, 44/15, 129/15 39/16), , , 24.07.2017

 

5- .6353/1, .6335, . 6336, .6337, .6338, . 6339 4, , 65 .

5- .6353/1, .6335, . 6336, .6337, .6338, . 6339 4, :

5- .6353/1, .6335, . 6336, .6337, .6338, . 6339 4, , ,

: (, , , / ).

/:www.ohrid.gov.mk

15 .

: www.ohrid.gov.mk

:  1416  
: 30.08.17

Настани

Јан 27 Свети Сава празник на српската заедница

Фев 6 - Годишнина од смртта на Григор Прличев - Културна манифестација: „Прличеви Беседи“ - Патронен празник ОУ „Григор прличев“

Фев 9 Годишнина од смртта на Кирил Прличев

Календар на настани

Актуелни информации

 • Σ


 • 2018

  Информации од урбанистичката сфера

  Информации за даночни обврзници

  Корисни линкови


  360

   

  Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©