Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации


360

::
ȣ ȣ ȣ
Untitled Document

,  , , , ,  (02.09.2017) .
      046 230 175 info@ohridler.gov.mk 29.08.2017 .

 

: www.ohrid.gov.mk

:  268  
: 21.08.17

Настани

Јан 19 Богојавление - Водици

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Јан 21 Годишнина од смртта на Коста Абраш

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©