Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Untitled Document

39 („. “ .5/2002) 26 („. “ .8/2007), :

 18.08.2017 () 11,00 .
.
:

͠

72-

 1. 03.07.2017 .
 2. 24 .
 3. 25 „. “ .
 4. 25 „. “ .
 5. 25 „. “ .
 6. 25 „ “ .
 7. 2017-2018 „ “ .
 8. 2017-2018 „ “ .
 9. 2017-2018 „. “ .
 10. 2017-2018 „ “ .
 11. 2017-2018 „ “ .
 12. 2017-2018 „ “ . .
 13. 2017-2018 „ “ ..
 14. 2017-2018 „. “-. .
 15. „ “ , .
 16. „ “ .
 17. 2017 2019 01.04. - 30.06.2017 .
 18. 01.04. - 30.06.2017 .
 19. 2017 01.04. - 30.06. 2017 .
 20. 01.01. - 30.06.2017 .
 21. o 01.01. - 30.06.2017 .
 22. 2017 01.01. - 30.06.2017 .
 23. 2017 01.04. - 30.06.2017 .
 24. 2017 01.04. 30.06.2017 .
 25. 2017 01.04. - 30.06.2017 .
 26. , , 01.01. 30.06.2017 .
 27. , 01.01. 30.06.2017 .
 28. 2017 - 2019 01.01. 30.06.2017 .
 29. 2017 - 2019 01.01. 30.06.2017 .
 30. 2017 - 2019 01.01. 30.06.2017 .
 31. , 2017 - 2019 01.01. 30.06.2017 .
 32. 2017 - 2019 01.01. 30.06.2017 .
 33. 2017 - 2019 01.01. 30.06.2017 .
 34. 2017 2019 01.01. 30.06.2017 .
 35. 2017 - 2019 01.01. 30.06.2017 .
 36. 2017 01.01. 30.06.2017 .
 37. 01.01. 30.06.2017 .
 38. 01.01. 30.06.2017 .
 39. 2017 .
 40. 2017 .
 41. .: www.ohrid.gov.mk

:  1227  
: 14.08.17

Настани

Јун 29 Меѓународен филмски фестивал

Јул 3 Свети Наум Охридски Чудотворец

Јул 6 Годишнина од формирањето на првата востаничка чета во с. Велгошти

Календар на настани

Актуелни информации


Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©