Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации


360

::
Ōœ 2017
Untitled Document

, „ “ .
, 11- 12- 12 , 20 .
, , .

Ō

11-12 , 2017 ,

(11.08.2017)
17:00
20:00
20:15
20:30 “ “

( 12.08.2017)
17:00
20:00 22:30 - „ “.

: www.ohrid.gov.mk

:  242  
: 10.08.17

Настани

Јан 19 Богојавление - Водици

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©