Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Untitled Document

21 27 , . .

, 6 16 . , . , , .

. , , . , .

, , , , . , , .

, .

. , , .

, .

: www.ohrid.gov.mk

:  442  
: 07.08.17

Настани

Мар 20 Патронен празник на ОУ Живко Чинго

Мар 22 Светски ден за заштита на водите

Апр 7 Светски ден на здравјето

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©