Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Untitled Document

.. " ", , , , " ", " " " ",   . " ".

...

: www.ohrid.gov.mk

:  1303  
: 07.08.17

Настани

Дек 21 Ден на настава на турски јазик

Дек 21 Патронен празник на ОУ „Кочо Рацин“

Дек 31 Дочек на Нова Година

Календар на настани

Актуелни информации

------------------------------


------------------------------2018

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©