Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
֓
Untitled Document

" " .. " ", , . .
 
. "7 " . "", . 
 
" ", "",   "" , , . .

...

: www.ohrid.gov.mk

:  339  
: 04.08.17

Настани

Мар 22 Светски ден за заштита на водите

Апр 7 Светски ден на здравјето

Апр 8 Меѓународен ден на Ромите

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©