Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации


360

::
ō
Untitled Document

, , , , , , .

, .

, , , , . , , . , , .

, , .

 

 

: www.ohrid.gov.mk

:  348  
: 01.08.17

Настани

Јан 19 Богојавление - Водици

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Јан 20 ОД 20-ТИ ДО 20-ТИ - СИТЕ ВО ОХРИД

Календар на настани

Актуелни информации

Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©