Ohrid - City of UNESCO

Локална самоуправа

Додатни информации

::
Untitled Document

.

, , 21 27 . .

6- 16 , - 6 - 10 . 10 - 16 , .

10.08.2017 ., mail :fcbescolaohrid@gmail.com

: www.ohrid.gov.mk

:  756  
: 27.07.17

Настани

Мај 1 Меѓународен ден на трудот

Мај 7 Ден на Службата за безбедност

Мај 9 Ден на ЕУ

Календар на настани

Актуелни информации


Информации од урбанистичката сфера

Информации за даночни обврзници

Корисни линкови


360

 

Copyright Општина Охрид - 2005. Сите права се задржани©